Auto Airco Wijchen

Uw specialist in de regio!
Onderhoud

Een begrip in Wijchen!

Wij zijn erkend airco specialist in alle soorten airco’s voor uw
auto, woning, landbouwmachines en airco systemen bij uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundig advies bieden wij de beste service tegen de meest gunstige tarieven.

Wij zijn niet voor niets al jarenlang een begrip voor Wijchen en omgeving!
Bel gerust als u meer wilt weten over het onderhoud van uw airco!

Wist u dat een auto-airco op jaarbasis 20%
van de totale vulinhoud verliest?

Ervaring

Wij van AUTO AIRCO WIJCHEN weten als geen ander hoe ‘koudeverlies’ en daarmee vervolgschade te minimaliseren en te voorkomen. Regelmatig onderhoud kost u relatief weinig en u spaart hoge kosten uit voor de toekomst, want wanneer de vullingsgraad van het ‘koudemiddel’ in uw airco daalt tot onder het niveau, kan dat voor aanzienlijke schade zorgen!

Het ‘hart’ van de airco, de compressor, wordt dan onvoldoende gesmeerd en loopt warm en gaat vervolgens stuk. Indicatie van de kosten: tussen de €600,00 en €800,00! Daarom is juist dat jaarlijkse onderhoud van levensbelang en gaat uw airco jaren langer mee.

Controle door specialist

Elk voertuig behoort 1 keer per 2 jaar gecontroleerd worden door een gespecialiseerd bedrijf, al is het maar om het meest slijtage onderhevige onderdeel, de filterdroger, te laten controleren.

Deze onttrekt namelijk vocht aan het circulerende ‘koudemiddel’, de levensduur hiervan is namelijk relatief beperkt (zoals een motoroliefilter) en door regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur!

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over het onderhoud van uw airco!